X
12 juli 2018

De start van topwerk

Een werkplek bereikbaar maken en daarvoor een hoogwerker inhuren. Dat klinkt simpel. De oplossing die Debru biedt is in elk geval wel eenduidig: “Debru maakt...

Lees meer
2 juli 2018

Lever met regelwerk topwerk: word planner!

Debru zoekt een planner / werkvoorbereider die met zijn of haar regelwerk onze klant voorziet van topwerk! Zet jij alles in het werk om de...

Lees meer
14 mei 2018

Veilig onderweg, veilig weer thuis

Een blik achter de schermen: de “veilig thuis”-campagne staat inmiddels al enige weken op de agenda bij het Debru-team. Niet dat veiligheid iets is om...

Lees meer
10 november 2017

Teamwork: win-win

Debru Hoogwerk heeft onlangs montagelocaties op de hoogspanningsverbinding 380kV Lelystad – Ens bereikbaar gemaakt voor opdrachtgever TenneT. Doel was het plaatsen van zogenoemde Ampacimons. Voorafgaande...

Lees meer

Alexander: "Elke dag met plezier naar mijn werk!"

Al jaren ben ik werkzaam bij Debru en vanaf de eerste dag ga ik met plezier naar mijn werk.


Als monteur bij Debru houd ik me bezig met het zelfstandig repareren en reviseren van machines en denk ik mee over ontwikkelingen.

Dit gebeurt enkel professioneel zodat veiligheid en blijvende inzetbaarheid van de machines gegarandeerd kan worden. Om hieraan te voldoen moeten we vooruit kijken om eventuele uitval van machines op tijd te kunnen onderscheppen.

Als monteur ben ik zowel in de werkplaats, op de base, als onderweg machines aan het repareren. Hierbij is het van groot belang dat de opdrachtgever hier zo min mogelijk hinder van ondervindt en bij een storing een machine weer zo spoedig mogelijk door kan met de werkzaamheden. Het oplossingsgericht werken is hierbij van groot belang.

Werken bij Debru brengt veel verantwoordelijkheid maar ook een hoop vrijheid met zich mee. Je werkt met alle collega’s van zowel de binnen- als buitendienst samen in een leuke werksfeer.

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Debru. Ook in de werkplaats staat veiligheid op nummer 1. Het extra doornemen van een reparatie vooraf en een extra controle achteraf is een serieuze bezigheid. Er wordt op grote hoogte gewerkt waarbij we geen risico’s kunnen lopen.

Binnen Debru is geen dag hetzelfde. De storingen of wensen van een opdrachtgever zijn onvoorspelbaar en mede hierdoor is flexibiliteit een pré.

Gezamenlijk werken we als firma iedere dag aan ontwikkelingen en verbeteringen om gezond de toekomst in te kunnen gaan. Dit kan alleen door goed samen te werken met de collega’s; we hebben elkaar nodig om te kunnen groeien. Ook de techniek staat niet stil en dit is binnen Debru goed te merken. Nieuwe ontwikkelingen en het testen van nieuwe technieken is erg leuk om te mogen doen in de werkplaats.

Alexander Harders
Monteur Technische Dienst Debru 

Advies aanvragen?

Uitdaging in bereikbaarheid? Vraag hier gratis een advies aan!