X
23 februari 2018

Hoogwerkermachinist bij Debru

Debru is op zoek naar nieuwe gemotiveerde hoogwerkermachinisten binnen ons team. Maar eerst… wat zoek jij eigenlijk in een baan? Het gesprek staat centraal; het...

Lees meer
10 december 2018

Werkgebied stabiliseren

Op dit hoogspanningstraject worden meer kabels aan de masten gemonteerd, waardoor de constructie verzwaard moet worden. Debru legt in dit project de bouwwegen aan. Debru...

Lees meer
29 november 2018

Aanleg bouwwegen in Noord-Duitsland

De Mecalac is volop in gebruik om de tijdelijke bouwwegen te plaatsen. We zijn aan de slag in Noord-Duitsland met het onderhoud van een hoogspanningstraject....

Lees meer
15 november 2018

Bereikbaar maken via het water

Mooi historisch decor, mooie uitdaging in bereikbaarheid! Met pontons heeft het team van Debru onlangs een werklocatie bereikbaar gemaakt voor onderhoud en schilderwerk. Vanaf het...

Lees meer

Alexander: "Elke dag met plezier naar mijn werk!"

Al jaren ben ik werkzaam bij Debru en vanaf de eerste dag ga ik met plezier naar mijn werk.


Als monteur bij Debru houd ik me bezig met het zelfstandig repareren en reviseren van machines en denk ik mee over ontwikkelingen.

Dit gebeurt enkel professioneel zodat veiligheid en blijvende inzetbaarheid van de machines gegarandeerd kan worden. Om hieraan te voldoen moeten we vooruit kijken om eventuele uitval van machines op tijd te kunnen onderscheppen.

Als monteur ben ik zowel in de werkplaats, op de base, als onderweg machines aan het repareren. Hierbij is het van groot belang dat de opdrachtgever hier zo min mogelijk hinder van ondervindt en bij een storing een machine weer zo spoedig mogelijk door kan met de werkzaamheden. Het oplossingsgericht werken is hierbij van groot belang.

Werken bij Debru brengt veel verantwoordelijkheid maar ook een hoop vrijheid met zich mee. Je werkt met alle collega’s van zowel de binnen- als buitendienst samen in een leuke werksfeer.

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Debru. Ook in de werkplaats staat veiligheid op nummer 1. Het extra doornemen van een reparatie vooraf en een extra controle achteraf is een serieuze bezigheid. Er wordt op grote hoogte gewerkt waarbij we geen risico’s kunnen lopen.

Binnen Debru is geen dag hetzelfde. De storingen of wensen van een opdrachtgever zijn onvoorspelbaar en mede hierdoor is flexibiliteit een pré.

Gezamenlijk werken we als firma iedere dag aan ontwikkelingen en verbeteringen om gezond de toekomst in te kunnen gaan. Dit kan alleen door goed samen te werken met de collega’s; we hebben elkaar nodig om te kunnen groeien. Ook de techniek staat niet stil en dit is binnen Debru goed te merken. Nieuwe ontwikkelingen en het testen van nieuwe technieken is erg leuk om te mogen doen in de werkplaats.

Alexander Harders
Monteur Technische Dienst Debru 

Advies aanvragen?

Uitdaging in bereikbaarheid? Vraag hier gratis een advies aan!