X
23 februari 2018

Hoogwerkermachinist bij Debru

Debru is op zoek naar nieuwe gemotiveerde hoogwerkermachinisten binnen ons team. Maar eerst… wat zoek jij eigenlijk in een baan? Het gesprek staat centraal; het...

Lees meer
10 december 2018

Werkgebied stabiliseren

Op dit hoogspanningstraject worden meer kabels aan de masten gemonteerd, waardoor de constructie verzwaard moet worden. Debru legt in dit project de bouwwegen aan. Debru...

Lees meer
29 november 2018

Aanleg bouwwegen in Noord-Duitsland

De Mecalac is volop in gebruik om de tijdelijke bouwwegen te plaatsen. We zijn aan de slag in Noord-Duitsland met het onderhoud van een hoogspanningstraject....

Lees meer
15 november 2018

Bereikbaar maken via het water

Mooi historisch decor, mooie uitdaging in bereikbaarheid! Met pontons heeft het team van Debru onlangs een werklocatie bereikbaar gemaakt voor onderhoud en schilderwerk. Vanaf het...

Lees meer

Het Debru DNA is altijd in ontwikkeling

De wereld is altijd in beweging. Wij veranderen mee. Ons DNA is dan ook altijd in ontwikkeling. De bouwstenen en cultuur waar we op verder bouwen zijn: veilig en kostenefficiënt werken, superieure kennis en flexibiliteit. Bouwt u mee aan ons DNA en realiseren we samen onze missie om uw ideale opdrachtnemer te worden?
 


De ideale totaalleverancier dankzij uw voorstellen

Project-gerelateerde voorstellen van opdrachtgevers zijn waardevol voor Debru. De vraag van de markt inspireert ons team. Debru blijft zich constant verbeteren en speelt daarbij graag in op uw behoefte. Debru is de ideale totaalleverancier dankzij u!

 

Regie op projectuitvoering

Debru heeft de middelen en kennis in huis om u bij elk project optimale bereikbaarheid te garanderen. De regie die we voeren op het project waarborgt veiligheid en volledigheid van de projectuitvoering. 

 

Oog voor veiligheid

Het gehele team van Debru is gecertificeerd om in alle gevallen veiligheid te waarborgen. Een detail dat vanzelfsprekend lijkt, maar altijd bewust wordt waargenomen door het team van Debru. 

 

Teamwork voor het beste resultaat

Voor elk project gaat een gespecialiseerd team van Debru voor u aan de slag. Van projectleider tot en met machinist. Allen werken proactief mee, ook op locatie en maken van elk project een succes.

 

Uw voorstel is onze leidraad! Door input vanuit opdrachtgevers weet Debru een vertaalslag te maken vanuit de marktbehoefte naar de werkwijze van een project. Heeft u suggesties? Laat ze weten in onze survey. Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd!

Advies aanvragen?

Uitdaging in bereikbaarheid? Vraag hier gratis een advies aan!