X
14 november 2019

Audit kwaliteit (ISO9001) en veiligheid (VCA-P)

Debru hecht veel waarde aan zowel de veiligheid als de kwaliteit van haar werkzaamheden. We zijn daarom gecertificeerd op het hoogste niveau: ISO 9001:2015 en...

Lees meer
4 juni 2019

Kwaliteit en veiligheid staan bij Debru voorop. Deze twee kernpunten voeren we door in de hele organisatie. Zo vinden we het belangrijk dat het personeel...

Lees meer
4 juni 2019

Met mijn 16 jaar ben ik de jongste medewerker van Debru. Ik ben begonnen met op de zaterdagen de auto’s te wassen. Nu help ik...

Lees meer
28 mei 2019

Bij Debru hebben we een hoog ambitieniveau. Veiligheid gaat bij ons echt voor alles, daar doen we geen concessies aan. De medewerkers gaan altijd goed...

Lees meer

Het Debru DNA is altijd in ontwikkeling

De wereld is altijd in beweging. Wij veranderen mee. Ons DNA is dan ook altijd in ontwikkeling. De bouwstenen en cultuur waar we op verder bouwen zijn: veilig en kostenefficiënt werken, superieure kennis en flexibiliteit. Bouwt u mee aan ons DNA en realiseren we samen onze missie om uw ideale opdrachtnemer te worden?
 


De ideale totaalleverancier dankzij uw voorstellen

Project-gerelateerde voorstellen van opdrachtgevers zijn waardevol voor Debru. De vraag van de markt inspireert ons team. Debru blijft zich constant verbeteren en speelt daarbij graag in op uw behoefte. Debru is de ideale totaalleverancier dankzij u!

 

Regie op projectuitvoering

Debru heeft de middelen en kennis in huis om u bij elk project optimale bereikbaarheid te garanderen. De regie die we voeren op het project waarborgt veiligheid en volledigheid van de projectuitvoering. 

 

Oog voor veiligheid

Het gehele team van Debru is gecertificeerd om in alle gevallen veiligheid te waarborgen. Een detail dat vanzelfsprekend lijkt, maar altijd bewust wordt waargenomen door het team van Debru. 

 

Teamwork voor het beste resultaat

Voor elk project gaat een gespecialiseerd team van Debru voor u aan de slag. Van projectleider tot en met machinist. Allen werken proactief mee, ook op locatie en maken van elk project een succes.

 

Uw voorstel is onze leidraad! Door input vanuit opdrachtgevers weet Debru een vertaalslag te maken vanuit de marktbehoefte naar de werkwijze van een project. Heeft u suggesties? Laat ze weten in onze survey. Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd!

Advies aanvragen?

Uitdaging in bereikbaarheid? Vraag hier gratis een advies aan!