X
24 september 2020

Weitere Informationen
11 september 2020

Weitere Informationen
26 februari 2020

Pracht en praal(wagens) in beeld tijdens carnavalsoptocht

Op 22 februari heeft Debru een steentje bijgedragen aan het filmen van de carnavalsoptocht van C.V. De Kloosterwiekers in Ter Apel. Dankzij onze hoogwerker kon...

Weitere Informationen
31 januari 2020

Debru bij Open Dag Noorderpoort College Stadskanaal

Vrijdag 24 januari waren Jacco en Rolf aanwezig bij de Open Dag van het Noorderpoort College in Stadskanaal. Met een opgestelde hoogwerker en een stand...

Weitere Informationen

Top team in beweging

Debru is altijd in ontwikkeling. Dit betekent onder andere dat we onze medewerkers constant blijven opleiden zodat alle kennis up-to-date is. Het betekent ook dat nieuwe medewerkers goede begeleiding krijgen om Debru-kwaliteit te kunnen leveren aan onze opdrachtgevers. Onze Planner/Werkvoorbereider Tom is op woensdag 20 november eens gaan kijken hoe het gaat met de nieuwste medewerkers van Debru: Paul en Arjan.

Tom werkt normaal gesproken op de planning maar heeft op deze dag zijn collega’s opgezocht op de werklocatie in Deest. Zo kreeg hij een kans om de werkzaamheden van dichtbij te kunnen bekijken. ”Op deze dag kreeg ik de gelegenheid om te kijken hoe het onze nieuwe collega’s vergaat op de hoogwerker. Natuurlijk kon ik ook zien hoe ze begeleid werden door een van onze ervaren medewerkers, Olaf” zei Tom.

Olaf geeft aan dat hij altijd alle benodigde informatie geeft en ervoor zorgt dat nieuwe medewerkers goed voorbereid zijn op de opdracht. “Nadat ik alles uitgebreid met Paul en Arjan heb doorgesproken, zijn ze samen met een monteur de werkbak in gegaan om de werkzaamheden uit te voeren. Dit ging perfect en ze wisten precies wat ze moesten doen.”

Tom heeft alles mooi kunnen volgen vanaf de grond en ook nog wat actiefoto’s kunnen maken. “Voor mij was het een geslaagd bezoek en hopelijk volgen er nog meer van dit soort mooie bezoeken aan onze collega’s in de buitendienst!” 

Beratung anfordern?

Herausforderung bei der Erreichbarkeit? Fordern Sie eine kostenlose Beratung!